Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Beoordeling van je arbeidsvermogen
Urenbeperking
Becca12
12505

Goedemiddag, 

 

Graag zou ik willen weten of er mensen zijn die  chronisch onzichtbaar ziek zijn  en uren beperking hebben gekregen en zo ja  hoe is dat gegaan / aangevraagd.

Het is mij onduidelijk wat de mogelijkheden zijn als het gewoonweg niet meer lukt om je uren te voldoen die ooit wel op papier stonden. 

Waarom wordt er eigenlijk niet gekeken naar inkomen? ipv uren  

groet Becca

Hoi Becca, begrijpelijk dat je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn, als je niet meer het zelfde aantal uur kunt werken dan dat je deed. Uit een eerdere topic begrijp ik dat je een WGA uitkering hebt. Dit forum is bedoeld voor mensen met een Wajong-uitkering. Er is afgesproken dat we hier geen vragen over andere uitkeringen beantwoorden, waardoor het Webcare team je hier niet met je vraag kan helpen, sorry. Als je je vraag toch aan UWV Webcare wilt stellen, dan kan dat op andere fora zoals lotgenotenforum.nl. Je kan je vraag ook op de UWV Facebook pagina stellen of op Twitter @UWV_Webcare. Bellen met de klantenservice op 0900-9294 kan natuurlijk ook, daar helpen we je graag verder.

Heel veel sterkte met je gezondheid!

ok  bedankt . ik heb een WIA dacht dat d eregels hetzelfde waren. IS er dan ook een WIA forum? groet BEcca

Omdat de WIA en de Wajong twee verschillende uitkeringen zijn, kunnen de regels ook verschillen, Becca. De website Perspectief kent nog geen apart WIA-forum. Ik geef je tip in ieder geval door ;-)
Je kunt je vraag ook stellen via Mijn Berichten op Mijn UWV.
Is jouw gezondheid tijdens je WIA-uitkering verslechterd? Geef dit dan door. Hier kun je dit formulier voor gebruiken.

Laatst gewijzigd op: 01 maart 2018 15:24

Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!