Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Interesses > TV serie De Wasstraat
Interesses
TV serie De Wasstraat
jan
8085

Deze week iedere dag om 19:20 uur op NPO 2

Wat als een wasstraat gerund wordt door mensen met ‘een afstand tot de arbeidsmarkt’? Lukt het hen om hun persoonlijke sores te overwinnen en intussen van de wasstraat een geoliede machine te maken?

https://www.human.nl/de-wasstraat.html

Wat vind je ervan?

In deze serie zie ik dat de werkdruk bij deze wasstraat wel hoog is en het daar ook erg hectisch kan zijn, maar er is daar wel goede werkbegeleiding aanwezig. Ik denk niet dat deze werkplek voor iedereen met een arbeidsbeperking geschikt is.

Ik heb deze serie gevolgd en ik vond het heel interessant over hoe mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt bij een normaal bedrijf toch goed kunnen functioneren. Mits er wel goede persoonlijke begeleiding aanwezig is.

Ik heb het ook gezien. Ze moesten wel hard werken en goed werk opleveren, maar ze hadden ook veel plezier. Met hun werkgever konden ze bespreken waar ze zelf niet uitkwamen en hij hielp hen bij het oplossen. Dat was wel fijn.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!