Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > overheid maakt banenafspraak niet waar
Nieuws
overheid maakt banenafspraak niet waar
tt
17926

Volgens de werkgevers is de huidige stand (9-11-2015) van zaken dat ze 2954 banen hebben gerealiseerd. (https://werkgeversgaaninclusief.nl/nl) Dus ook daar loopt het zeer goed (ehum).

En hoeveel daarvan is "creatief boekhoudwerk"? Wat een prutsers zijn het toch.

De banen zijn er niet, en het doelgroepregister functioneert niet….

aldus het UWV hier zelf:

UWV moet nu al starten met het doelgroepregister. Van de meeste Wajongers is echter nog niet definitief bekend of er arbeidsvermogen is. Om het doelgroepregister toch vast te kunnen vullen, worden in eerste instantie alle Wajongers er in opgenomen."

Ze vullen het doelgroepregister dus voor het oog op met mensen die er helemaal niet in horen, zodat ze kunnen zeggen... kijk vol he, die emmer!

Dus we hebben banen die er niet zijn voor mensen die helemaal niet in het register thuis horen…

Laatst gewijzigd op: 11 november 2015 10:21

"En hoeveel daarvan is "creatief boekhoudwerk"?"Ik neem aan dat je het aantal banen van de werkgevers bedoelt? Zeker weet ik het niet maar ik denk dat deze cijfers een stuk "betrouwbaarder" zijn dan de cijfers van Klijnsma. de werkgevers geven nog geen 3000 banen aan (sinds 1 januari 2013!!) terwijl Klijnsma met 11.000 aankomt. En van de laatste is zeker bekent dat het door creatief boekhouden komt.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!