Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Oproep: Ga jij wel of juist niet stemmen in maart?
Nieuws
Oproep: Ga jij wel of juist niet stemmen in maart?
RoosTV
6560

Hoi allemaal, momenteel doe ik research voor een aankomende televisieserie op NPO 2 over mensen die om wat voor reden dan ook niet stemmen. De driedelige serie wordt uitgezonden in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen komende maart.

Ons doel is om een integer en compleet beeld te schetsen van waarom zo’n 2,5 miljoen kiesgerechtigden hun weg naar de stembus niet vinden (gemiddeld aantal tijdens landelijke verkiezingen). Tot nu toe is er weinig onderzoek gedaan naar deze nogal grote groep mensen, en wij willen hen een stem geven. Het gaat om mensen die tijdens de vorige verkiezingen niet hebben gestemd, mensen die nooit hebben gestemd en/of mensen die van plan zijn in maart niet te gaan stemmen.

Ik was benieuwd of er binnen deze groep mensen zijn die hier met mij over willen meepraten. Je kan met mij in contact komen door je telefoonnummer of een mail te sturen naar rosalyn.saab@tuvalu.nl.

Veel dank alvast!

Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!