Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Oproep: door nieuwe wetgeving geen recht op wajong
Nieuws
Oproep: door nieuwe wetgeving geen recht op wajong
tt
8083

Ik kwam deze tegen https://www.facebook.com/marit.tabak/posts/2270484093023458?__xts__%5B0%... en dacht ik deel hem hier even.

Ik weet dat er op het forum mensen actief zijn die door de p-wet geen recht hebben op een wajong ( en misschien ook (mee)lezers )en misschien willen zij hun verhaal delen.

Vind het ook jammer om daaronder te vallen, niet vanwege het geld hoor qua Wajong, maar omdat mijn man heeft Wajong 2010, en als ik dan per se Bijstandsaanvulling daarnaast moet, heb je veel meer papierwerk van en etc het is echt werkelijk waar zo belachelijk zelfs: Dat door de studiewetgeving je tot je 27e ook gewoon gedwongen kan worden, terug naar school te gaan, hebben ze bij mij niet gedaan (vanwege mijn beperking denk ik dan maar toch) en dan zit je gewoonweg daardoor: Dat je man de hoofdaanvrager per se moest zijn voor die aanvulling, omdat jijzelf nog onder 27 jaar oud bent
Dat vind ik gewoonweg een klein beetje krom eraan
Nu heb ik daardoor gekozen ervoor (omdat ik nog bij mijn ouders inwoon) geen Bijstandsrecht meer te vragen, gewoonweg omdat ik het te gecompliceerd vind enz, zijn hun lekker er mee af, tja en zelf was ik er toch al flauw van, op me 18e stond ik al bij de Gemeente, toen school dom was afgelopen, wat doen ze voor je niks

Laatst gewijzigd op: 21 oktober 2018 14:32

Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!