Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Ondersteun onze petitie!!
Nieuws
Ondersteun onze petitie!!
Ray
4793

Pas geleden zijn Carlos Monteiro WSW ervaringsdeskundige en ik een petitie gestart waarin wij vragen om herinvoering / heropening van de WSW: https://petities.nl/petitions/sociale-werkvoorziening-heropenen-voor-all...

Het verhaal speelt weer in de Tweede Kamer, en afgelopen dinsdag zijn er een aantal moties ingediend: https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/plenaire_verslagen/detail?vj=201...

Gisteren ben ik zelf ook naar de Tweede Kamer gegaan voor overleg met SP beleidsmedewerker Inez Staarink, en een gesprek met GroenLinks Tweede Kamerlid Linda Voortman. SP en GroenLinks steunen de petitie ieder geval, en vinden het mooi dat wij in actie komen.

De Wajongkorting heb ik niet van tafel kunnen krijgen, maar om te vragen om verandering in de WSW, en aangeven dat de beschutte werkplekken een flop en achteruitgang zijn maakt meer kans.

Graag vraag ik jullie daarom om de petitie te ondertekenen, delen, en als jullie ervaring hebben met de SW graag dan ook jullie verhaal.

 

Als ik op die link klik naar de petitie klik dan blijf ik op dit forum en krijg ik een leeg scherm te zien. Pas als ik rechts klik op die link en 'open in nieuw tabblad/venster' dan krijg ik de website van de petitie te zien. Ik weet niet of meer mensen hier last van hebben, misschien ben ik de enige, maar ik dacht ik meld het even.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!