Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Vereenvoudiging Wajong > Meedoen met hersenonderzoek. Iets voor jou?
Vereenvoudiging Wajong
Meedoen met hersenonderzoek. Iets voor jou?
jan
5453

Meedoen met hersenonderzoek. Iets voor jou?

Iedereen vanaf 18 jaar met een goede beheersing van de Nederlandse taal kan zich aanmelden op Hersenonderzoek.nl. Ze zoeken zowel vrijwilligers met gezonde hersenen als met geheugenklachten of een diagnose dementie of een andere hersenziekte. Ze moedigen ook zeker mantelzorgers, familieleden, begeleiders of vrienden van mensen met dementie die een steentje willen bijdragen in de zoektocht naar een oplossing aan om zich te registeren.

Met uw deelname geeft u inzicht in uw (hersen)gezondheid, nu én in de toekomst. Dit leert om hersenveranderingen beter te begrijpen. Ook stelt dit in staat om hersenonderzoek in de toekomst op maat aan te bieden. Zo levert uw deelname een waardevolle bijdrage in de zoektocht naar oplossingen voor (hersen)gezondheid.

https://hersenonderzoek.nl/over-meedoen/

Waarschijnlijk gaat het om MRI-onderzoek. De electro-magnetische velden hiervan werken verstorend op je eigen magnetisch veld. Als mensen en dieren zijn we ingesteld op het aardmagnetisch veld, dat een positieve werking op ons gestel heeft. MRI werkt juist zeer verstorend. Bovendien hoeven afwijkingen die zichtbaar kunnen zijn in je hersenen niet te maken hebben met je hersenen zelf. De oorzaak en oplossing liggen vaak elders. Heeft te maken met de biochemie van je lichaam, stress en bepaalde denkpatronen. Hersenonderzoek kan heel gewichtig lijken maar kijken naar iemands darmflora, om maar wat te noemen kan meer zinvol zijn.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!