Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Iederin: "Aan het werk blijven, lukt vaak niet".
Nieuws
Iederin: "Aan het werk blijven, lukt vaak niet".
D. Mast
5240

Op https://iederin.nl/nieuws/18376/aan-het-werk-blijven--lukt-vaak-niet/ "Aan het werk blijven, lukt vaak niet" het volgende:

quote:

Gemeenten en UWV slagen er in jongeren met een arbeidsbeperking aan het werk te helpen. Maar het lukt minder goed om ze aan het werk te houden. Dat constateert de Inspectie SZW in het onderzoek Aan het werk, voor hoe lang?

De inspectie is positief over de inspanningen die gemeenten en UWV doen om jongeren met een beperking aan het werk te helpen. Het aan het werk houden van jongeren lukt echter een stuk minder. De focus ligt op plaatsing en dus komt het volgen van jongeren die aan het werk zijn er bekaaid af. Maar als er een jobcoach wordt ingezet, is de nazorg duidelijk beter.

* https://iederin.nl/downloads/dl.php?l=1655_Kamerbrief-onderzoek-aan-het-... "Kamerbrief staatssecretaris onderzoek aan het werk voor hoe lang";
* https://iederin.nl/downloads/dl.php?l=1656_Rapport_Inspectie_Aan-het-wer... "Rapport onderzoek inspectie SZW Aan het werk voor hoe lang".

Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!