Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > garantiebanen zijn maar voor tijdelijk
Nieuws
garantiebanen zijn maar voor tijdelijk
tt
17136

Het is op zich geen nieuws maar volgens de FNV wel https://www.fnv.nl/over-fnv/nieuws/nieuwsarchief/2016/juni/garantiebanen...

Wajong'ers en andere arbeidsgehandicapten hebben baat bij een vaste baan met daarbij goede aanpassingen en deskundige werkbegeleiding.

Haha. Laat die zg. FNV Wajonggroep eerst hun eigen voorzitter maar eens aan zijn woord houden. Ton Heerts zei dat er eerst echte banen moeten komen voordat er mensen herkeurd worden. En daar bleef het bij vanuit de FNV. Woorden, geen daden. Ze hadden nog wel het lef om Wajongers op te roepen lid te worden van de FNV als ze hulp nodig hebben met de herkeuring ie er dankzij en niet ondanks de FNV is.

Grappenmakers.

vertel ons ook eens wat nieuws!?. Dit is wat mij betreft al jaren zo, als wajonger ben je een soort wegwerppersoneel, na een paar jaar mag je weer opkrassen omdat het subsidiepotje leeg is, en dan wordt er een nieuwe wajonger aangenomen, zo lijkt het in veel gevallen te werken. En nu pas valt het kwartje bij zulke organisaties, waar zaten ze al die tijd met hun gedachten?. Typisch gevalletje kop in het zand steken ofzo? ...

@D.Mast wat je noemt is de meest ideale situatie, het zou ook zo moeten werken eigenlijk, maar het pakt voor sommigen onder ons zo uit, maar niet iedereen. Ik ben al zo een tien jaar niet meer werkzaam, weet niet meer waar ik nog op kan solliciteren. Uitgerangeerd op mijn 37e, het zij zo.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!