Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Beoordeling van je arbeidsvermogen
coachingsgesprek
josta
30354

Ik kreeg een brief in mijn werkmap voor een coachingsgesprek op 11 december a.s. Van de brief word ik niet veel wijzer qua inhoud. Zijn er mensen met ervaring met dit gesprek? Ik neem aan dat bij Owajong wel arbeidsvermogen nog steeds geldt dat ik vooralsnog geen hulp etc. hoef te accepteren? Ik ben overigens nooit gebeld. Bijkomende complicatie is dat mijn moeder recent is overleden en ik nog volop in rouw, afhandeling van administratie en opruiming van huis zit.

Hallo Josta,

Het coachingsgesprek is een verplichte afspraak. In principe moet je dus gewoon verschijnen op deze afspraak.

Het overlijden van jouw moeder is natuurlijk een geldige reden om de afspraak te verplaatsen. Je hebt vast hele andere dingen aan je hoofd. Je kunt de afspraak afzeggen door een bericht in de werkmap te sturen of ons te bellen via telefoonnummer 088 898 9294 (lokaal tarief). Ik wens je heel erg veel sterkte toe de komende periode!

Bij oude Wajong en wel arbeidsvermogen en geen werk heb je de volgende mogelijkheden.

- Je wilt geen gebruik maken van ondersteuning van het UWV bij re-integratie. Je kunt dit in een bericht zetten en dit sturen via je werkmap op werk.nl of telefonisch doorgeven. Je kunt in het bericht ook vragen of een gesprek nog zinvol is.
óf
- Je wilt wel gebruik maken van ondersteuning van het UWV bij re-integratie. Je kunt dit aangeven in het gesprek of via een bericht in je werkmap op werk.nl of telefonisch.

Ook van mij veel sterkte toegewenst.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!