Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Beoordeling van je arbeidsvermogen > Betaaldata toeslag. Heb jij hem al gehad?
Beoordeling van je arbeidsvermogen
Betaaldata toeslag. Heb jij hem al gehad?
ieffok
9925

Hoi

Wat zijn de betaaldata voor de toeslag? Ik heb de 18de een nabetaling ontvangen voor januari. Maar bij de laatste wajong (van 23jan) zat geen toeslag. Komt die pas halverwege de maand ofzo? Moet ik aan het bellen? Is er iets niet goed gegaan? Hebben anderen de toeslag wel al ontvangen voor komende maand?

Zeg het maar.

Dag Ieffok, de toeslag wordt iedere maand tegelijk met de Wajong-uitkering uitbetaald. Is de toeslag voor een bepaalde maand toegekend, maar is de betaling van die maand al in het systeem verwerkt? Alleen dan wordt de toeslag apart uitbetaald. In februari zul je Wajong en toeslag in één betaling ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30 januari 2018 14:05

De "nabetaling"van de toeslag van januari was eigenlijk een vooruitbetaling aangezien de wajong van 23 januari de wajong over januari was;-) (kijk maar op de betaalspecificatie) uwv liep dus voor...

Ik heb de toeslag op 1 februari gehad. Inderdaad zo'n 42 euro. Scheelt zo'n 3 euro met december. En zo'n 7 met de oude wajong zonder arbeidsvermogen. In het totaal bedoel ik.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!