Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Arbeidsgehandicapten voeren actie met TV spot
Nieuws
Arbeidsgehandicapten voeren actie met TV spot
D. Mast
5723

Op http://cedris.nl/nieuws/detail/article/arbeidsgehandicapten-voeren-actie... het volgende:


quote:

Arbeidsgehandicapten voeren actie met TV spot
 
Maak er werk van. Publiekscampagne tegen misverstanden en koudwatervrees. Op publieke en commerciële zenders tot 15 februari
 
Met een tv-spot op NPO 1, 2 en 3, SBS, Veronica en Net5 is op zaterdag 3 februari een publiekscampagne gestart om de 1,7 miljoen arbeidsgehandicapten méér en betere kansen op de arbeidsmarkt te bieden. Ondanks een aantrekkende economie, nota’s, wetten en oeverloos gepraat schiet de arbeids(re-)integratie van gehandicapten tot nu toe niet echt op.

 
Zie https://www.adformatie.nl/nieuws/arbeidsgehandicapten-gaan-commersocial-... "Arbeidsgehandicapten gaan in ‘commersocial’ massaal de straat op" en https://maakerwerkvan.nu/maak-er-werk-van.

Ik vind het alleen vreemd dat de organisatie zich niet bekend wil maken. Gisteren las ik op de website maakerwerkvan.nu dat het niet om een overheids- of commerciële instelling gaat. Als reden voor het niet vertellen wie deze mensen zijn, zeggen ze dat het niet om hun gaat, maar om de arbeidsgehandicapten. Dat is loffelijk, maar dat weerhoudt mij ook om mijn gegevens aan hun te geven. Ik wil wel graag weten met wie ik in zee ga.

Laatst gewijzigd op: 08 februari 2018 21:33

Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!