Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Afscheid
Nieuws
Afscheid
Ellen - moderator namens UWV
188312

Lieve forumleden,

Na een tijd met heel veel plezier voor UWV Webcare gewerkt te hebben, is het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging binnen UWV. Ik ga me bezighouden met het ontwikkelen van opleidingsmateriaal voor onze medewerkers. Mijn collega Stella neemt de moderatorrol van mij over. Mogelijk komt daar een tweede moderator bij, Stella wil natuurlijk ook weleens een dagje vrij :)

Het is alweer bijna 1,5 jaar geleden, dat ik moderator werd hier op het forum. Er is sindsdien ontzettend veel gebeurd. De Participatiewet heeft nogal wat teweeg gebracht, en dat is natuurlijk niet zo gek. Veel van jullie hebben lief en leed met ons gedeeld. Ik ben erg blij te zien dat de rust inmiddels weer wat is wedergekeerd en het is ontzettend leuk om te zien dat jullie elkaar nu steeds meer helpen.

Mijn nieuwe baan valt samen met mijn vakantie. Deze start namelijk eind van de week. Tot en met vrijdag 16 juni 17:00 lees ik nog mee hier. Daarna begint mijn vakantie, waarna ik op mijn nieuwe werkplek begin.

Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie bijdrage aan het forum. tt, Zandijk, Jan, Ray, D. Mast, Jurian, Ria, Basindewar, Jeroen, Hakuna, Ieffok, Mahayana (en iedereen die ik niet genoemd heb natuurlijk ook :) ), mede door jullie is het forum geworden tot wat het nu is. Ik heb ontzettend veel van jullie geleerd. Dit ga ik zeker meenemen in mijn werk. Ik wens jullie allemaal het allerbeste voor de toekomst! 

Veel liefs,

Ellen

Pagina's

Lieve Ellen,

Veel plezier met je nieuwe baan!
We gaan je missen hier...

Liefs,

Jannie ;-)

Heel veel succes in je nieuwe baan Ellen! En bedankt voor al het werk dat je in dit forum gestoken hebt. Ook heb je je voor sommigen persoonlijk ingezet, echt klasse.

Laatst gewijzigd op: 13 juni 2017 16:44

Heel veel succes in je nieuwe baan, lieve Ellen!

Laatst gewijzigd op: 13 juni 2017 17:10

Hoi Ellen,

Heel erg bedankt voor alles dat je hebt gedaan. Ingegrepen als het nodig was, geholpen met een menselijke maat en dwars door de UWV organisatie als iemand vermorzeld werd. De vragen begrijpen en gevoel hebben voor waar het wringt. Een echt mens. Met een rechtvaardigheidsgevoel dat vertrouwen geeft.

Veel succes in je nieuwe job en alvast een fijne vakantie toegewenst.

En ook veel succes voor Stella die het stokje overneemt.

Lieve Ellen,

Heel veel succes en plezier in je nieuwe baan! Wat je hier op het forum hebt gedaan, in algemene zin maar soms ook achter de schermen voor een individu, daar neem ik mijn hoedje voor af.

Ook ik zal je hier gaan missen!

En voor Stella hartelijk welkom als (nu) vaste moderator.

Laatst gewijzigd op: 13 juni 2017 17:38

Bedankt tt en jan! Eigenlijk vind ik het wel een eer dat ik het stokje van Ellen mag overnemen :-)

Bedankt allemaal voor de lieve reacties!

Ook jij bedankt voor de lieve woorden Richard. Een kop koffie op de werkplek dat zie ik niet zo snel gebeuren. Daarbij is Groningen ook wel heel ver fietsen :) Maar wie weet komen we elkaar nog eens ergens tegen, ik zal aan je denken als ik een keer in Rotterdam ben!

Laatst gewijzigd op: 15 juni 2017 16:36

oke heel erg bedankt dat is inderdaad beetje verweg in Groningen ik dag dat je in Amsterdam werk maar dat is blijk niet zo is ook goed als je keer in Rotterdam bent

Veel succes met je nieuwe baan, je zult hier gemist worden :)

Pagina's


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!