Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Beoordeling van je arbeidsvermogen > Aanvraag wajong uitkering
Beoordeling van je arbeidsvermogen
Aanvraag wajong uitkering
Annies42
7354

Goede middag, ik heb een aantal maanden geleden een wajong aanvraag ingediend voor mijn dochter. Tot heden heb ik geen uitnodiging ontvangen wat ik best vreemd vind. Haar situatie is verslechterd en er zijn geen behandel mogelijkheden meer. Haar psygische en lichamelijke klachten zijn er erg aan toe! Ze heeft 24/7 zorg nodig van mij en is totaal afhankelijk van mij, zelfs haar eigen medicatie innemen/ uitdrukken kan ze niet vanwege haar reumatische aandoeningen. Ik heb een aantal keer telefonisch contact opgenomen met de klantenservice en hun geven aan; dat ze de medische toegestuurde stukken die ik zelf heb toegestuurd niet in kunnen zien. Ik vind het best vreemd dat ze geen uitnodiging heeft ontvangen. Ook heeft ze geen inkomen en nooit gehad.  Het duurt mij  best lang dat ik zo lang moet wachten en tot heden geen reactie heb ontvangen alleen de ontvangs bevestiging.

In dit topic https://perspectiefforum.uwv.nl/forum/s/nieuwe-wajong-aanvraag wordt aangegeven dat het uwv uiterlijk 14 weken na ontvangst aanvraag een beslissing genomen moet hebben. Is deze tijd ondertussen verstreken zou ik zeker contact met ze opnemen.

Laatst gewijzigd op: 18 november 2017 13:45

Ik heb meerdere keren contact opgenomen voor mijn dochter. En hun geven aan dat ik moet afwachten.  Ik vind het best vreemd dat ze tot heden geen uitnodiging heeft ontvangen voor een keuring gesprek. 

Laatst gewijzigd op: 19 november 2017 13:56

Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!