Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: WIA > 2e jaar reintegratie zzp en werkgever
WIA
2e jaar reintegratie zzp en werkgever
Reperateur
6544

Goedemiddag,
Ik zit aan het begin van mijn 2e ziektejaar. doel is om het reintegreren bij werkgever op te staren in januari 2021. Heb ook een eigen bedrijf waar ik winst mee maak, op welke manier kan en mag ik daar nu ook weer mee starten? Kan ik weer werk beginnen en factureren als ik aan het reintegreren ben bij mijn werkgever? Werkgever is bekend met het bestaan van mijn bedrijf. de relatie is goed.

Hoi Reperateur,

Wat fijn dat je alweer denkt aan re-integreren. Overleg hierover met je werkgever wat er voor jou haalbaar is. Van ons mag je werken wat je kunt, als je het maar even doorgeeft zodra je weer begint.

Met vriendelijke groet,

Marleen

UWV Webcare

Laatst gewijzigd op: 03 december 2020 15:43

Het overleg met werkgever wordt door Arbiodienst begeleid, omdat ik vanaf januari in overleg met de Arbodienst en werkgever weer ga opstarten vraag ik me af of ik dan ook zonder meer weer mijn werkzaamheden als zzp op kan starten. Uit uw antwoord begrijp ik dat dat geen problemen geeft.
Werkgever en ZZP staan dus los van elkaar?


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!