Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Saraya en Jan Willem. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: WIA > Ziektewet
WIA
Ziektewet
DHLimburg
30925

Ik ben een tijdje terug vanuit mijn WW-uitkering weer gedeeltelijk aan het werk gegaan, buiten mijn inkomen uit loondienst krijg kreeg ik verder aanvulling van het UWV. Nu ben ik sinds kort ziek thuis en ben ik een tijdje uit de running. Ik krijg via mijn werkgever doorbetaald en ook bij het UWV zit ik nu in de ziektewet en krijg ik na het maandelijks doorgeven van mijn inkomsten een kleine ziektewet-aanvulling op mijn loon. Nu is het zo dat ik weet dat mijn contract bij mijn werkgever niet verlengt gaat worden en dat die inkomsten binnekort weg vallen. Ik zou graag willen weten wat er dan met mijn ziektewetuitkering gaat gebeuren. Wordt dit automatisch meer (70% van mijn loon) zodra ik geen inkomsten meer door geef op de 1e van de maand?

Hallo @DHLimburg, mag ik vragen of je onder de Wajong uitkering valt?
Als dit niet het geval is valt dit topic mogelijk onder het thema "WIA".

Hoi DHLimburg,

Welkom op het forum! Ik zie dat je een dubbel topic hebt geopend. In het andere topic geef je aan dat jij geen Wajong-uitkering ontvangt. Daarom heb ik je topic verplaatst naar het Thema WIA

UWV Webcare zal vanmiddag antwoord even op jouw vragen.

 

Met vriendelijke groet,

Jan Willem

Hoi DHLimburg,

De vragen die jij stelt doen mij vermoeden dat je geen Wajong, WIA of WAO hebt. Klopt dit? 

Daarom raad ik je aan om even telefonisch contact op te nemen met 088-898 9294 of een bericht te sturen via Mijn Berichten op Mijn UWV.

Het gaat namelijk om jouw specifieke situatie, waar geen algemeen antwoord voor is en je persoonlijke gegevens nodig zijn. Bovendien behandelen we alleen vragen over de drie genoemde uitkeringen.

Met vriendelijke groet,

Monica
UWV Webcare


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!