Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Wisseling van de wacht
Nieuws
Wisseling van de wacht
Saraya - moderator namens UWV
7274

Beste forumleden,

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. Met veel plezier hebben Mariska(vanaf april 2020) en ik (vanaf april 2019) de rol van moderator op ons genomen.

Wij gaan een nieuwe uitdaging aan binnen UWV waar we ontzettend veel zin in hebben, al zal het ons best wel moeite kosten om het forum los te laten. Want we hebben ontzettend veel van jullie geleerd en willen jullie bedanken voor de mooie tijd en de betrokkenheid waarmee jullie altijd reageren!

Een speciaal bedankje voor Jan en tt met hun enorme kennis, inzet en bijdrage aan het forum. Bedankt!

Met veel vertrouwen dragen we het forum over aan de nieuwe moderatoren Dirk Jan en Eva.  Zij zullen zich binnenkort aan jullie voorstellen.

 

 

Dag allemaal,

In de onderstaande reacties stellen we ons even voor.

Dirk Jan
Ik ben een klein jaar geleden begonnen bij UWV als contentspecialist. Een belangrijk deel van mijn tijd houd ik mij bezig met verhalen bedenken en maken voor Perspectief, de site waar het Wajong-forum deel uit van maakt.

Vragen, antwoorden, discussies en persoonlijke verhalen, alles is welkom hier. Ik kijk ernaar uit. O ja, wie ik ben? Heel in het kort: ik woon samen met mijn vriendin in de stad Utrecht en heb sinds 2 dagen een kitten in huis met de naam Ari.

Eva

Vanaf vandaag ben ik samen met Dirk Jan moderator van het Wajong-forum. Een hele mooie taak waar ik heel veel zin in heb. Ik werk sinds januari 2020 bij UWV-webcare en woon met mijn man en twee kinderen en katten in Hilversum. Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging. De komende tijd ga ik mijn best doen jullie te helpen met vragen en natuurlijk volg ik de ontwikkelingen rondom de nieuwe Wajong op de voet, zodat ik jullie steeds zo goed mogelijk kan informeren. Daarnaast ben ik ook nieuwsgierig naar jullie persoonlijke verhalen.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!