Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Beoordeling van je arbeidsvermogen
Wajong aanvraag.
Roosvander223
7487

Ik heb een rechtzaak gehad over de wajong waaruit is gebleken dat ik geen arbeidsvermogen heb maar volgens hun nuet duurzaam. Ik heb een nieuwe aanvraag ingediend waarbij ik een duidelijke brief heb toegestuurd dat het verergerd is en de arts heeft opgeschreven dat er geen behandeling mogelijkheden meer zijn voor mij. Dat de ziektes chronisch zijn en er geen behandelingen meer mogelijk zijn

Niet duurzaam, dat lijkt mij geheel duidelijk. Dan heeft u inderdaad geen recht op een Wajong-uitkering. U kunt naar de gemeente voor een bijstandsuitkering(pw-uitkering). 

 

Waarom staat deze topic op twee verschillende dagen in de lijst??

Mijn ziektes zijn wel duurzaam. Ik lijd aan 5 chronische ziektes ik kan mijn eigen medicatie nit ens zelf innemen of mijn kleren aantrekken terwijl t uwv denkt dat er nog behandel mogelijkheden zinn

quote:

Op 3 november 2017 schreef Vrolijkedame30 het volgende:

Waarom staat deze topic op twee verschillende dagen in de lijst??

Het topic is waarschijnlijk per ongeluk 2x geplaatst. Maar als je, in het topic zelf, naar de datum en tijd kijkt van plaatsen is dat niet op verschillende dagen gebeurd maar op hetzelfde moment. Op de startpagina van het forum wordt niet de datum van plaatsing genoemd maar de datum van de laatste reactie. Zo kan je zien wanneer er voor het laatst is gereageerd. Misschien dat dat je in de war heeft gemaakt?

Laatst gewijzigd op: 05 november 2017 09:46

@roosvander223 je kan altijd opnieuw een aanvraag indienen als jouw situatie (heel erg) is veranderd t.o.v. de eerste aanvraag/rechtzaak. uwv zal die aanvraag dan opnieuw moeten behandelen en moeten kijken naar de nieuwe informatie die door jou en de artsen wordt aangeleverd. Of dat leidt tot een andere beoordeling durf ik niet te zeggen, dat bepaalt het uwv.

Ik kan je alleen maar heel veel sterkte en succes wensen.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!