Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > VVD en D66 hebben een hekel aan de polder.
Nieuws
VVD en D66 hebben een hekel aan de polder.
D. Mast
11080

Op http://www.nu.nl/politiek/4208812/vvd-en-d66-willen-meer-druk-van-assche... lees ik dat VVD en D66 een hekel hebben aan vakbonden en CAO's. Toont maar weer eens aan dat deze neoliberalen ook niets van werkenden moeten hebben.

In het artikel staat het volgende:

" Minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid laat zijn oren te veel hangen naar de wensen van de partijen in de polder. Dat laten VVD en D66 aan NU.nl weten.

"Waarom laten we belangrijke vraagstukken afhangen van de polder waarin de vakbonden bovendien niet representatief zijn? Je mag van mij praten met verschillende partijen, maar ik wil resultaat. Dat heeft de polder nog niet laten zien", zegt VVD'er Anne Mulder.

"Ik vraag me weleens af wie er de baas is op het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Zijn dat Hans de Boer van VNO-NCW en FNV-voorzitter Ton Heerts of is dat minister Asscher?", zegt D66-Kamerlid Steven van Weyenberg."

Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!