Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Vakantie!
Nieuws
Vakantie!
Ellen - moderator namens UWV
121910

Lieve forumleden, de komende tijd ben ik afwezig. Vanaf nu tot en met 28 mei heb ik vakantie.   

Mijn Webcare collega Stella zal de moderatie weer overnemen tijdens mijn afwezigheid. Los van mijn vakantie zal Stella wat vaker de rol van moderator overnemen, als ik niet aanwezig ben. Naast vakantie ben ik ook wel eens een dagje vrij en heel toevallig staat er half juni weer een vakantie op de planning. Jullie kennen Stella natuurlijk al van Webcare en omdat ze al weleens vaker als moderator gereageerd heeft. Weet dus dat ze vanaf nu wat vaker als moderator zal reageren. 

Hebben jullie nog vakantieplannen of andere leuke plannen nu het weer wat mooier wordt? Het zou leuk zijn als jullie dat met elkaar delen. Dan heb ik wat te lezen als ik weer terug ben de 29e.  Tot dan!

 

 

ook heel erg bedankt Ellen ook wat jij voor mijn heb gedaan ik ben heel.erg blij mee dat je ook een mooi mail heb verstuurd heb voor de interview die ik gehad heb je zal denk ik snel de resultaat wel zien als het af is ik wens jou ook een heele fijne vakantie en geniet er lekker van als je weer terug ben dan hoor we het wel van je gr Richard

Laatst gewijzigd op: 17 mei 2017 19:54

Veel plezier op je vakantie!

Een heel prettige vakantie gewenst!!!!!!!!!!

Laatst gewijzigd op: 17 mei 2017 22:41

Hele fijne vakantie!

Ik ga zelf niet echt op vakantie maar wel gezellige een keer een dag weg met vrienden en naar familie toe, verder gewoon lekker relaxen met, hopelijk, mooi weer!

Bedankt allemaal voor de wensen! Ik heb een hele fijne vakantie gehad. Ben alleen een lang weekend weg geweest, verder thuis. Wat ook prima is met dit mooie weer.

Laatst gewijzigd op: 29 mei 2017 10:58

Goedemorgen Ellen

ik zie dat je ook lekker heb genoten heb van je vakantie maar jij ben nu weer terug maar ik ga zo weg met vakantie lekker een midweek naar een huisje toe van landal toe het park heet Het Vennenbos heb heel erg zin en ook lekker van genieten

Laatst gewijzigd op: 29 mei 2017 11:08

Lekker Richard, heel veel plezier!

Laatst gewijzigd op: 29 mei 2017 11:17

Vakantie, zou wel leuk zijn. Vakantiegeld is meestal om gaten op te vullen, rekeningen betalen dus. Koelkast gekocht bij de kringloop omdat mijn oude het heeft begeven. Inclusief bezorgen, omdat ik geen vervoer heb, best een hap geld. En nu mag ik, dankzij het UWV, een bedrag aan belasting betalen, wat bijna de helft van mijn vakantiegeld is.
In elk geval ga ik lekker stukjes fietsen en van de zon genieten. Misschien een keertje naar het strand.

Laatst gewijzigd op: 12 juni 2017 09:04

Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!