Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Beoordeling van je arbeidsvermogen > Tijd tussen vragenlijst en beoordeling arbeidsvermoge
Beoordeling van je arbeidsvermogen
Tijd tussen vragenlijst en beoordeling arbeidsvermoge
Mildred
383012

Lieve mensen,

Begin maart kreeg ik de vragenlijst thuis, wb arbeidsvermogen. Ik heb 'm ingevuld en teruggestuurd. Alleen tot op heden heb ik nog niks gehoord van het UWV. Ik heb oa paniek en angstklachten en ik merk dat mijn klachten verergeren. Ik ben helemaal in mezelf gekeerd, en zit vol spanning. Er zit ook geen brief in mijn digitale postvak van het UWV, daar kijk ik elke dag in.
Heefthet bijsommige van jullie ook zo lang geduurd?

Groetjes Mildred

Pagina's

Ik zou bij de datum dat je de vragenlijst hebt ingestuurd zes weken optellen. Als je dan nog niets hebt gehoord bellen met het UWV wanneer ze verwachten dat je iets van ze krijgt.

Dat brengt misschien intussen wat rust. Misschien kun je wat afleiding zoeken, zoals wandelen of fietsen of iets anders.

Ben je oudWajong en heb je een CIZ indicatie dagbesteding van voor 1-1-2015 dan die ook opsturen, want dan heb je "geen arbeidsvermogen".

Laatst gewijzigd op: 08 april 2017 08:24

Dankjewel Jan...

Nog een goed weekend gewenst!

Jij ook een fijn weekend

Na terugsturen van het formulier zou je binnen zes weken iets moeten horen. Dat hoeft niet de beslissing te zijn, maar er moet in elk geval contact met je zijn opgenomen. Daarom ga ik helemaal mee met het advies van Jan om na zes weken te bellen, als je op dat moment nog niets gehoord hebt. Ik wens je sterkte met het afwachten, hopelijk heb je snel duidelijkheid!

Laatst gewijzigd op: 10 april 2017 08:34

Bij mij zit er nu al zo'n 10 weken tussen. Ik heb daarom vorige week maandag gebeld of de brief wel was aangekomen, dat was hij. Maar er had idd al contact met mij opgenomen moeten worden dus zou ik binnen 24 uur worden teruggebeld.

Nu werd ik vandaag dus pas gebeld en werd mij verteld dat locatie Apeldoorn te veel werk heeft liggen en dat mijn dossier is doorgestuurd naar Hengelo. Ik zou ws wel voor juli gebeld worden door de arbeidsdeskundige..

Mag dit zomaar? Zou het ook kunnen dat ik straks opgeroepen word op Hengelo? Ik vind het iig niet netjes gaan zo, maar ja

Ik kreeg een email over een nieuwe reactie, maar zie hem niet staan

Laatst gewijzigd op: 08 mei 2017 15:43

Ik stuurde het eigenlijk meteen terug begin / medio september, 14 december kreeg ik pas de beoordeling.

Dus dat kan best even duren blijkbaar.

Laatst gewijzigd op: 08 mei 2017 17:33

quote:

Op 8 mei 2017 schreef Dikkeikke het volgende:

Ik kreeg een email over een nieuwe reactie, maar zie hem niet staan

Ging die mail misschien over je eigen reactie? Een andere nieuwe reactie zie ik ook niet. Mogelijk heeft de plaatser deze direct na het plaatsen weer verwijderd. Ik heb Webcare trouwens gevraagd je vraag te beantwoorden vandaag. 

 

Laatst gewijzigd op: 09 mei 2017 08:40

Dankjewel Beer37 en Ellen alvast voor de reactie. Ik ben benieuwd.

Laatst gewijzigd op: 09 mei 2017 08:59

Pagina's


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!