Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Rijksoverheid: "Samen met de markt aan de slag met sociale duurzaamheid"
Nieuws
Rijksoverheid: "Samen met de markt aan de slag met sociale duurzaamheid"
D. Mast
22630

Op https://www.ubrijk.nl/actueel/nieuws/2019/10/08/samen-met-de-markt-aan-d... "Samen met de markt aan de slag met sociale duurzaamheid" het volgende:

quote:

Samen met de markt aan de slag met sociale duurzaamheid

Nieuwsbericht | 08-10-2019 | 09:17

Op 2 september was de Marktconsultatie van de Aanbesteding sanitaire supplies – services. De categorie Schoonmaak besteedt samen met UBR HIS sanitaire supplies aan voor het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Met deze aanbesteding willen we maximaal resultaat bereiken op de duurzaamheidsambities van het Rijk. We maken daarbij zo veel mogelijk gebruik van de kennis en expertise van de markt.

Wij zetten in op sociale duurzaamheid

Wij willen via deze aanbesteding zoveel mogelijk mensen met een arbeidsbeperking en/of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan vast werk helpen. Een ambitie die naar ons idee verder gaat dan alleen een aanbesteding uitschrijven. Om deze ambitie te realiseren kijken wij naar de mogelijkheden deze opdracht deels of als geheel, als voorbehouden opdracht (volgens artikel 2.82 van de Aanbestedingswet) aan te besteden.

Zie ook op de website van Cedris https://cedris.nl/nieuws/marktconsultatie-aanbesteding-voor-ministerie-szw/ "Marktconsultatie Aanbesteding voor ministerie SZW"

Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!