Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > PVV-beleid in de praktijk
Nieuws
PVV-beleid in de praktijk
D. Mast
34344

Lees en huiver, op https://dagblad070.nl/politiek/pvv-stoppen-met-bouw-sociale-huurwoningen "PVV: stoppen met bouw sociale huurwoningen" en https://www.haagsepvv.nl/ons-werk/88-woonvisie "Woonvisie".

Dit is nu PVV-beleid in de praktijk, namelijk het enorm vergroten van de kloof tussen rijk en arm. Onder het mom van dat kansarme allochtonen gebruik maken van de Bijstand en de huur- en zorgtoeslagen, zal een volgend (extreem)rechts kabinet met de PVV, FvD en de VVD sociale voorzieningen extreem versoberen met alle ellende van dien. Met als gevolg nog meer verharding in de samenleving, nog meer armoede en zelfs kans op een burgeroorlog. Persoonlijk denk ik dat de PVV en de FvD speciaal door de VVD zijn opgezet om een rechts-populistisch klimaat in onze samenleving te scheppen met daarbij ontevredenheid van de burger, waar de VVD tijdens verkiezingen flink van weet te profiteren door op haar beurt PVV- en FvD-standpunten over te nemen. Een doortrapte truck van de rechtse elite!

Kun je wat dat betreft, veel beter het politieke midden (PvdA, CDA, D66, ChristenUnie) hebben.

Mast, je weet nog hoe we verraden zijn door de Pvda?

quote:

Op 27 januari 2019 schreef gijs het volgende:

Mast, je weet nog hoe we verraden zijn door de Pvda?

Vergeet niet dat de PvdA in het vorige kabinet door de VVD onder druk werd gezet om harde maatregelen in de Wajong te nemen.

Maar de PVV is nog erger, Geert Wilders komt immers uit de rechterflank van de VVD vandaan. En Baudet is net zo'n engerd.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!