Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Beoordeling van je arbeidsvermogen > Oude wajong? Nieuwe wajong?
Beoordeling van je arbeidsvermogen
Oude wajong? Nieuwe wajong?
jvdb
10453

Hallo,

is er iemand die weet waar ik kan terug vinden of ik onder de nieuwe wajong (2010) of onder de oude wajong val? ik kan het me namelijk niet heugen meer.. het enige dat ik weet is dat het of eind 2009 is of begin 2010. heb al op mijn uwv gekeken bij specificaties maar die gaan niet verder terug als de jaaropgave van 2012

ik heb de mogelijkheid om op zaterdag 4uurtjes te werken, wat om en nabij 16u in de maand zal zijn. aangezien ik arbeidsvermogen heb en dus minder wajong zal ontvangen vanaf januari. hiermee zal ik rond de 96euro in de maand verdienen. mijn angst is alleen dat dit alsnog van mijn wajong word ingetrokken.. echt slapenloze nachten heb ik van al deze veranderingen en onzekerheden.

Het handigste is om even te bellen met het UWV, telefoon 0900 - 92 94. Je moet je burgerservicenummer ingeven bij he bellen, dus dat even bij de hand hebben.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!