Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Saraya en Mariska. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Onderzoeken > Op zoek naar 55-plussers
Onderzoeken
Op zoek naar 55-plussers
Anne op zoek
20905

Hallo allemaal,

Ik ben hard op zoek naar contact met:
– 55-plussers die, ergens in het land, een afspraak hebben of krijgen voor een medische keuring met een verzekeringsarts en/of arbeidsdeskundige van het UWV.
En:
– 55-plussers die voor de WW-uitkering bij het UWV kantoor Amsterdam zitten.

Ik ben documentaire filmmaker en ik doe research naar een documentaire over de situatie van mensen die ontslagen zijn en voor wie het niet vanzelfsprekend is dat ze binnenkort weer aan het werk gaan. Hoe is het om als 55-plusser weer aan het werk te moeten? Het overkwam mijn schoonmoeder met een hernia. Zodoende werd ik in het onderwerp geïnteresseerd.

Ken jij of ben jij iemand die zich hierin herkent? Ik zou je graag vrijblijvend bellen om je ervaring te horen.
annevancampenhout@gmail.com

Groetjes en sterkte, Anne

Mogelijk hoort dit topic onder het thema 'Onderzoeken'.

Hoi Anne,

Ik heb je topic verplaatst naar het thema ‘Onderzoeken’.

Verzoeken aan forumleden voor niet-commerciële onderzoeken mogen nooit zomaar op het forum geplaatst worden en kunnen gemaild worden aan de moderator. Nu hebben we natuurlijk wel even naar je oproep gekeken en we vermoeden dat je de doelgroep die je zoekt niet op dit forum gaat vinden. We willen je aanraden om contact op te nemen met één van onze woordvoerders en/of kennisspecialisten. Die kunnen je wellicht verder helpen in het werven van deelnemers.

Succes met het maken van de documentaire!

Laatst gewijzigd op: 01 mei 2020 10:22

Hoi moderator,
Bedankt voor het verplaatsen van het topic naar het juiste thema. Wil je dat ik je een mail stuur? Kun je me dan je emailadres geven? Ik heb contact met de woordvoerders, maar ze zijn erg druk met corona- maatregelen dus ik research zelf door. We hebben regelmatig contact. Ik vond dit forum omdat andere 55-plussers die ik sprak zeiden dat ze hier informatie vandaan haalden.
Hartelijke groet,
Anne


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!