Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Landelijke Cliëntenraad: "Blog Amma Asante: open brief aan Tamara van Ark"
Nieuws
Landelijke Cliëntenraad: "Blog Amma Asante: open brief aan Tamara van Ark"
D. Mast
28840

Op http://www.landelijkeclientenraad.nl/Nieuws/Blog-Amma-Asante-open-brief-... "Blog Amma Asante: open brief aan Tamara van Ark" het volgende:

quote:

Blog Amma Asante: open brief aan Tamara van Ark

Geachte mevrouw Van Ark,

Of zal ik beste Tamara zeggen? Ik heb u, sinds ik voorzitter ben van de Landelijke Cliëntenraad, leren kennen als een warm en betrokken mens. Ik voel dan ook geen enkele schroom om u bij uw voornaam te noemen. Bij alle ontmoetingen die ik met u heb gehad - over jonggehandicapten, arbeidsmarktpositie van mensen met een beperking, mensen in armoede of met problematische schulden - bespeur ik warmte en uw begrip voor hun problemen. Daarom verbaas ik me over de kilheid en afstandelijkheid van uw beleid.

Afgelopen maandag nodigde u mij uit om samen met jonggehandicapten, vakbonden en andere maatschappelijke organisaties te praten over uw wetsvoorstel over jonggehandicapten. U wilde bekijken hoe u de zorgen bij jonggehandicapten en hun ouders kon wegnemen. Een overleg ná de behandeling in de Tweede Kamer en nadat u zich ervan had vergewist dat dit wetsvoorstel het zou overleven in de Eerste Kamer.

Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!