Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Beoordeling van je arbeidsvermogen > kreeg vandaag brief UWV, u heeft arbeidsvermogen
Beoordeling van je arbeidsvermogen
kreeg vandaag brief UWV, u heeft arbeidsvermogen
Natascha
16505

hey
ik kreeg vandaag brief van UWV met u heeft arbeidsvermogen, maak mij hier natuurlijk meteen druk om en dat zorgt er meteen voor dat ik meer pijn krijg, ik weet dat ze vanuit je gegevens zien dat ik arbeidsvermogen zou hebben, maar sinds 26 december 2016 uitdienst gegaan bij ah omdat ik 2 jaar ziek thuis was met zenuwpijn in linkerbeen, sinds dat moment heb ik WIA(IVA) naast mijn (oude) WAJONG uitkering, nu moet ik gaan invullen waarom ik hier niet mee eens ben, dat is nog best wel lastig, wat hebben jullie ingevuld of is dat persoonlijk, ik kan sinds november 2014 slecht zitten, staan, lopen, tillen is altijd slecht voor me geweest, zelfde houding doet ook meteen pijn, het erge is toen mijn gezondheid opknapte (rugpijn door slijtage) wilde ik zelf weer gaan werken, dus met indicatie begeleidwerken, is er weinig rekening gehouden met mij ook al gaf ik het vaak zat aan, dus nu zit ik met zenuwpijn in linkerbeen, die klem zitten in mijn rug waar ik vroeger door thuis ben gekomen, ik word hier erg onrustig van,
gr: Natascha

Hallo Natascha,

Je hebt een voorlopige beoordeling arbeidsvermogen van UWV ontvangen. Nu geef je aan dat je gezondheidssituatie zodanig is verslechterd, dat je het niet eens bent met de voorlopige beoordeling. Je wordt hier onrustig van. Je vraagt je nu af wat je het beste kunt invullen.

Wat een vervelende situatie voor je.

De voorlopige beoordeling wordt door UWV vastgesteld op basis van de gegevens die wij van jou hebben. Het is daarom belangrijk ons te informeren als je gezondheidssituatie verandert. Dit kan je doen door ons te informeren middels een brief.

Ben je het niet eens met de voorlopige beoordeling, dan kun je dat aangeven via het reactieformulier. Geef daarbij aan waarom jij vindt dat je niet kunt werken. Wij nemen dan binnen zes weken contact met je op om je situatie te bespreken. Er is dus altijd mogelijkheid om je situatie toe te lichten.

Ik wens je veel sterkte hiermee!

Met vriendelijke groet,

Petra
UWV WebcareTeam

Dat is een heftig verhaal, dat je meemaakt, Natascha! We willen graag persoonlijk contact met jou hierover. Zou je een bericht met jouw gegevens willen sturen naar wajongforum@uwv.nl ?

hallo Stella

ik heb je een bericht gestuurd via de mail
hopelijk kan je mij helpen

afz: Natascha


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!