Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Kleine aanpassing wet Arbeidsgehandicapten
Nieuws
Kleine aanpassing wet Arbeidsgehandicapten
KellyMans2592
5030

Dit is de laatste nieuws over die wet Loondispensatie (laatste nieuws op dit moment)
https://www.google.nl/amp/s/nos.nl/googleamp/artikel/2229104-van-ark-wil...

Vraag me af of dit wel door zal gaan, want ik heb zoiets van als ik ga werken, zie ik de Gemeente echt niet het verschil betalen tot aan Wettelijk Minimumloon zo las ik het toen al een tijdje terug dat dit het plan zou zijn.
Ik weet niet wat men er nog van moet of mag verwachten, vind het blijvend een Tegenprestatie voor je uitkering, hun doel is het meer denk ik dat mensen in de Wajong of Bijstand deels via werk uit de uitkering kunnen via Loondispensatie, maar zelf vind ik: Als je alleen het bedrag tot aan je uitkeringsbedrag ontvangt (of je nu werkt of niet) dan is het gewoon blijvend een Tegenprestatie tegen dat stukje geld aan uitkering dat je ontvangt, of je ontvangt datzelfde bedrag via je werk, maar goed dat is min of meer blijvend allemaal hetzelfde, je komt dan eigenlijk niet op die: Wettelijk Minimumloon wat je ook wel of niet doet

Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!