Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Vereenvoudiging Wajong > Interessant onderzoek over relatie en werk! *Met kans op cadeaubon t.w.v. 25 euro!
Vereenvoudiging Wajong
Interessant onderzoek over relatie en werk! *Met kans op cadeaubon t.w.v. 25 euro!
UUrelatieenwerk
5917

Vraagt u zich eens af, hoe kunnen het privéleven en werk elkaar beïnvloeden? Ik ook! Er is veel onderzoek gedaan naar hoe werk je relatie kan beïnvloeden, er is echter weinig bekend over hoe dit andersom werkt.

De Universiteit Utrecht is momenteel bezig met een onderzoek naar hoe ervaringen in de relatie en het privéleven samenhangen met het functioneren op het werk.

Bent u 18 jaar of ouder, heeft u betaald werk (minimaal 20 uur per week) en heeft u een serieuze relatie (minimaal 6 maanden)? Help mij en de wetenschap om dit onderwerp verder te onderzoeken door de onderstaande vragenlijst in te vullen!

De vragenlijst duurt slechts 10-15 minuten. Onder de deelnemers aan dit onderzoek worden er 10 Bol.com cadeaubonnen t.w.v. 25 euro verloot!

Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

Relatie en werk lukken allebei niet.

Riekt naar oplichting!

Heren, de alu-hoedjes weer op?

Fijn dat jullie meedenken!

Inmiddels hebben wij de link naar het onderzoek verwijderd. Dit is gedaan op verzoek van de onderzoeker.

Wij zijn benieuwd wat voor jullie belangrijk is om te weten voordat jullie overwegen om deel te nemen aan een onderzoek.

Graag ontvangen wij jullie ideeën. Je kunt ze onder dit topic plaatsen. ;-)

Persoonlijk doe ik alleen mee aan serieus onderzoek van universiteiten of onderzoeksbureaus, dat bedoeld is voor wetenschappelijke publicatie of rechtstreeks voor beleidmakers.

Dat kunnen ook afstudeeronderzoeken zijn soms (mijn eigen afstudeeronderzoek was bijvoorbeeld ook onderdeel van een groot onderzoek dat in de vakbladen terecht kwam), maar willekeurige schoolopdrachten die studenten soms moeten doen, en waar vervolgens niks mee gebeurt, laat ik aan me voorbij gaan. Ik snap dat studenten moeten oefenen (heb ik zelf ook moeten doen), maar liever niet met mijn beperkte tijd en energie :) Maar ik stoor me er niet aan als dat soort onderzoekjes wel geplaatst worden.

Overigens is het helemaal niet raar als bij serieus onderzoek deelnemers kans maken op een cadeaubon oid. Dat duidt niet meteen op oplichting.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!