Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Ieder(in) start met informatiepunt Wajong
Nieuws
Ieder(in) start met informatiepunt Wajong
Jippie
7343

Op 1 januari wordt de vereenvoudiging van de Wajong doorgevoerd. Het is daarom vanaf 30 november niet meer mogelijk om een overstap te maken van de oude Wajong (van voor 2010) naar de Wajong 2010-2015. Er is veel onduidelijkheid over de Wajong. Om mensen goed te informeren heeft Ieder(in) in opdracht van het ministerie van SZW een informatiepunt in het leven geroepen.

Heb je vragen over wat deze veranderingen voor jou gaan betekenen? Neem gerust contact op met het Informatiepunt Wajong. Vanaf vandaag zitten de medewerkers van ons nieuwe informatiepunt klaar om je verder op weg te helpen. Contact opnemen kan per telefoon of via e-mail.

Het Informatiepunt Wajong
Telefoon: 085 – 400 70 22

Mail: wajong@iederin.nl

Bron: https://iederin.nl/iederin-start-met-informatiepunt-wajong/

Op zich goed dat dit er komt want er zijn gewoon heel veel vragen over het hoe of wat en het belangrijkste is dat mensen met vragen de juiste antwoorden krijgen.

Maar wel vreemd dat dat bij Iederin gelegd is want men zou toch mogen verwachten dat uwv (tenslotte de "uitvoerder" van de wet) deze informatie ook moet kunnen geven.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!