Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Interesses > Hoe gaat het met jullie?
Interesses
Hoe gaat het met jullie?
Saraya - moderator namens UWV
45087

Beste allemaal,

Het zijn vreemde tijden. We merken dat het iets rustiger is op het forum de laatste weken.  Van een aantal mensen die we vaak voorbij zien komen hebben we al een tijdje niks gehoord en we zijn daar toch wat bezorgd over. We zijn heel erg benieuwd hoe het met iedereen gaat.

Hoe komen jullie deze periode door? Is er voor jullie ook veel veranderd? Heb je tips om eventuele verveling tegen te gaan?

Liefs, Saraya en Jan Willem

Vooral in het begin met die maatregelen erg moeilijk maar nu meer rust. Even niks toch eigenlijk wel fijn en goed. In het zonnetje in/bij een park liggen. Flesje water mee. Fijn dat het weer dan meewerkt. Voelt als een periode van bezinning.
Nu ik iets heb gevonden tegen de aardstralen en negatieve energie in huis, wat ook nog eens weinig kostte, voel ik me wat rustiger in huis, wat nu van pas komt omdat ik meer thuis ben. Voor het eerst in jaren dat ik ontspannen wakker word en langzamerhand krijg ik meer energie. Beetje meer put om de bende in huis aan te pakken. Ben spullen aan het uitzoeken, wat ik wil bewaren en wat niet.
Hoop straks nieuwe stappen te kunnen zetten, zoals een nieuwe woning vinden en alternatieve praktijk opzetten.
Dit hele gedoe gaat op zich ook niet om een virus maar om het instorten van een oud systeem dus ik laat het overwaaien. Doe aan het toneelstuk mee, zolang dat gevraagd wordt.

Wat fijn om van je te horen, Jo-Janneke. En wat heerlijk dat je eindelijk rust heb gevonden. In de ochtend ontspannen wakker worden is erg belangrijk voor de rest van de dag.

Denk goed om jezelf en blijf gezond ( en succes met de bende in huis:) )

Laatst gewijzigd op: 30 maart 2020 10:59

Niet zo goed ik maak me zorgen over onze toekomst

Laatst gewijzigd op: 02 april 2020 13:27

Naar te horen dat het niet goed gaat Dylaine12. Waar maak je je op dit moment precies zorgen over? 

Laatst gewijzigd op: 03 april 2020 09:24

@Dylaine12. Zorgen maken heeft weinig zin. Geeft vooral stress. Deze periode is een tijd van grote uitzuivering. Angst heeft te maken met het oude systeem, dat ook zorgt voor veel werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, ziekte en armoede. Gaat ook allemaal veranderen.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!