Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Hoe gaat het met de medewerkers van UWV in Utrecht
Nieuws
Hoe gaat het met de medewerkers van UWV in Utrecht
Zendall50
27294

Ik ben nog steeds erg van slag van wat er maandag is gebeurd in Utrecht. Gaat alles goed op het kantoor in Utrecht wat ligt bij het plein? Zij zullen het ook meegekregen hebben. Ik kon maandagmiddag niet naar huis en heb uren extra op mijn werk gezeten wachtend tot toch nog iemand me naar huis wilde brengen. Ik ben daardoor zoveel grenzen over gegaan dat ik nog steeds lichamelijk helemaal op ben. Morgen wil ik voor het eerst toch weer in het openbaar vervoer in stappen en gaan werken maar ik zie er erg tegenop vooral omdat ik voel dat het me weken gaat kosten om die lichamelijke pijn die ik nu voel te boven te komen.

Het is heel naar en vreselijk wat er is gebeurd. Het had niet moeten gebeuren. En ik vind het heel zorgzaam van je dat je ook om de mensen van het UWV denkt. Ik vind het wat dat je zo van slag bent.

Als je morgen met het openbaar vervoer gaat kun je misschien denken dat je ook de mogelijkheid hebt om eerder uit te stappen en het laatste eindje te lopen. Misschien leidt het werk je ook wat af.

Het is triest .....

Wat ontzettend meelevend van je Zendall!

Maar ook erg naar dat jij van slag bent, ik hoop dat je het snel een plekje kunt geven en je je snel weer goed voelt.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!