Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Gemeente zegt mijn aanvraag voor bijzondere bijstand voor kosten advocaat 10 dagen later te hebben gekregen
Nieuws
Gemeente zegt mijn aanvraag voor bijzondere bijstand voor kosten advocaat 10 dagen later te hebben gekregen
Ilsy
4113

De gemeente beweert dat ze mijn aanvraag bijzondere bijstand voor advocaatkosten 10 dagen later heeft gekregen dan ik deze heb opgestuurd. Er werd gezegd dat ik maar aan post nl moet vragen hoe dat komt.

Ik betwijfel dat deze aanvraag te laat is ontvangen, deze  is  gewoon pas 10 dagen later in behandeling  genomen.Dat is wat anders  Ik begrijp wel waarom. Je krijgt je eigen risico kosten van € 143 vergoed door hen als de aanvraag binnen 3 dagen wordt opgestuurd. Op deze manier hoeven zij die niet te vergoeden. Ze doen toch gewoon net alsof hij te laat binnen is gekomen. Ongelofelijk. Ja werd er gezegd mensen schrijven wel vaker een datum op terwijl zij de brief pas later versturen. Maw als je eerlijk bent wordt je hier nog op afgerekend omdat ze gewoon zeggen dat de aanvraag later binnen is gekomen. Als zelfs instanties al niet meer te vertrouwen zijn, wie dan nog wel. Je kan toch niks bewijzen, er kan altijd iets te laat aankomen.

Ja dat klopt maar in deze klinkt het wel heel ongeloofwaardig! Je moet het er maar mee doen.

Vraag de bewijzen van ontvangst én van in behandeling genomen op bij de gemeente.
Als je de aanvraag nog op je computer hebt staan, kun je een printscreen maken van de lijst waarin het bestand staat met de datum.

Laatst gewijzigd op: 29 september 2017 10:58

Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!