Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > en de klucht gaat verder
Nieuws
en de klucht gaat verder
tt
147811

Een beetje oud nieuws maar toch....

http://www.nrc.nl/handelsblad/2016/06/29/waar-zijn-de-gehandicapte-overh...

En maar blijven beweren dat alles zóóóó goed gaat....

Wist niet dat het al "oud" nieuws is, maar vind het wel n goeiuh....!!

Tis toch een schande ..... "ze weet het niet" ....... zucht.

Tis niet aardig van me, maar ik heb wel zo'n hekel aan die vrouw. Ik ken haar niet, dus eigenlijk mag ik geen oordeel vellen, maar als ik dat hoofd alleen al zie...

Laatst gewijzigd op: 07 juli 2016 14:47

Ria, je haalt me de woorden uit de mond! Ik heb zelden een slechtere politicus gezien. En hoezo ben je niet aardig; is zij zo aardig voor ons??

Laatst gewijzigd op: 07 juli 2016 15:17

Nee, klopt.

Laatst gewijzigd op: 07 juli 2016 16:27

Toen de Participatiewet inging, had ik er al mijn twijfels over, of het wel gehaald kon worden.
Al die beoordelingen ook, er zijn heel erg veel wajongers in Nederland in ieder geval en dan kan je verwachten dat het haken en ogen kan krijgen.
Wij mensen(ik kan er soms ook wat van) hebben dan vaak wel commentaar op het UWV, maar zij worden ook gestuurd door wat het kabinet/tweede kamer allemaal wil.
Al die mensen die er werken moeten die verandering inzetten en verandering heeft tijd nodig, dan is de kans groot, dat ze achterlopen en dat er dingen verkeerd gaan helaas, er werken mensen in het bedrijf en ook al zou het niet mogen, toch maken die mensen fouten en kan niet alles altijd gaan zoals jij het het liefst wil zien.

Dus mensen we kunnen er wel allemaal dingen bijhalen en woede blijven uiten erop, maar daar komen wij ook niet verder mee.

Daarom verwijst de link ook naar Klijnsma.

Ik zie heel veel boosheid richting Jetta Klijnsma en dat mag natuurlijk. Wat ik hierin mis, is de rest van de regering. Het lijkt nu net of mevrouw Klijnsma in haar eentje het grote kwaad is. Of zij de boel alleen runt en in haar eentje alle beslissingen neemt. Er zit toch echt een grotere regering achter. Vergeten jullie dat niet?

Laatst gewijzigd op: 08 juli 2016 19:05

quote:

Op 8 juli 2016 schreef Ellen - moderator namens UWV het volgende:

Er zit toch echt een grotere regering achter. Vergeten jullie dat niet?

Klijnsma is juist de juiste persoon om aan te spreken. Ze voert immers het beleid uit, en nog belangrijker; ze draagt de verantwoordelijkheid voor het beleid. Dat is immers haar baan. De minster is weer verantwoordelijk voor haar. Maar je snapt mijn opmerking wel denk ik ;-)


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!