Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Saraya en Mariska. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Voorstellen en contact met elkaar
Een nieuwe uitdaging
Jan Willem - moderator namens...
34994

Beste forumleden,

Na bijna één jaar met veel plezier te hebben gewerkt als moderator van het UWV Perspectief Forum stop ik hiermee. Per 1 april begin ik met een nieuwe uitdaging binnen UWV.

Ik wil jullie bedanken voor de leerzame maanden op het forum. Wat heb ik ontzettend veel geleerd. Op (wet)inhoudelijk vlak, maar vooral op menselijk gebied. Nogmaals bedankt voor de plezierige samenwerking en keep up the good work!

Mijn collega Mariska zal per 1 april de nieuwe moderator zijn naast Saraya. Hieronder stelt Mariska zich voor.

Ik ben Mariska, 23 jaar oud en woon in het noorden van het land. Sinds januari 2020 ben ik in mijn nieuwe appartementje getrokken en ben momenteel nog druk bezig om er helemaal mijn eigen plekje van te maken. Daarnaast hou ik er van om in mijn vrije tijd veel boeken te lezen, lekker te koken en te dansen.

Sinds april 2019 werk ik met veel plezier bij UWV. Ik heb ontzettend veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Samen met Saraya zal ik mijn best doen om jullie zoveel mogelijk te helpen waar nodig

Bedankt bijna(!) naamgenoot Jan Willem voor je werk en je lichtvoetige noot zo nu en dan hier. Veel succes met je nieuwe baan.

Jij ook bedankt, Jan! Heel bijzonder om te zien hoe jij je inzet voor het forum. Ik wens je alle goeds toe. 

Laatst gewijzigd op: 30 maart 2020 10:51

Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!