Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Nieuws > Behandeling van het wetsontwerp Harmonisatie Wajong
Nieuws
Behandeling van het wetsontwerp Harmonisatie Wajong
Ray
29703

Voor de Wajongers die interesse hebben:

Beste Rayeed,

Maandag 28 oktober (zeer waarschijnlijk) is de plenaire behandeling van het wetsontwerp Harmonisatie Wajong. Een grote groep Wajongers hebben daar nadelige inkomenseffecten van. Zie onze link waarin dat wordt uitgelegd:https://www.fnv.nl/cao-sector/uitkeringsgerechtigden/wajong/participatie...

Wij willen daar met Wajongers en andere FNV-ers aanwezig zijn. Omdat jullie achterban/contacten (SP) vaak ook Wajongers zijn hoop ik dat jij hen ook wilt waarschuwen en oproepen om hier heen te gaan. Helaas is de tijd nog niet bekend, maar dat laat ik zo spoedig mogelijk weten.

Er is een bijeenkomst gehouden met mensen van de kamercommissie en daar zijn persoonlijke verhalen en inhoudelijke kritiek gepresenteerd. Kamerleden weten er dus van.

Groet, Titia Beukema, secretaris Wajonggroep

Wat geeft de barometer aan? Hoe is de brief van de FNV aan de fracties in de Tweede Kamer ontvangen? Wordt het zonnig of gaan we zwaar weer tegemoet na de behandeling van de geopenbaarde wetsvoorstellen?

Hans.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!