Naar hoofdinhoud

Praat mee op het Wajong-forum

Op dit forum kunnen Wajongers hun ervaringen met elkaar delen. Discussieer mee over onderwerpen die je bezighouden en stel je algemene vragen over je Wajong-uitkering.

De meest recente, actieve discussie staat bovenaan.

Moderators op dit forum zijn Eva en Dirk-Jan. Zij begeleiden de discussies namens UWV.

Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering.

Forum: Vereenvoudiging Wajong > Bang dat hij me verlaat
Vereenvoudiging Wajong
Bang dat hij me verlaat
Ran
37996

Haai ik ben rania en ik heb een wajong ik heb al 4 jaar een relatie en we gaan binnenkort trouwen maar er is een probleem me vriend weet niet dat ik wajong heb en als ik dat hem vertel ben ik bang dat hij me gaat verlaten ik schaam me ervoor en ik weet niet hoe ik het hem moet vertellen

Bij de Wajong hoort een verhaal, jouw verhaal, waarom je een Wajong uitkering krijgt. Als je het voor je trouwen vertelt aan je vriend dan laat je de keuze bij hem.
Ik denk dat bij trouwen hoort dat je kunt vertrouwen op elkaar, daarvoor moet je de dingen met elkaar open kunnen en durven bespreken. Maar ik begrijp wel dat het niet zo gemakkelijk voor je is.

Hoi Rania,

Jeetje, dat lijkt me een lastige situatie waar je in zit, ook omdat jullie binnenkort gaan trouwen. Ik ben het wel met Jan eens. Daarnaast is de enige tip die ik je mee kan geven, vertrouw op jezelf dat je de juiste keus maakt voor jullie toekomst samen. 

.

Laatst gewijzigd op: 23 januari 2019 12:02

Dank jullie wel voor jullie tip ja het is heel lastig zal wel goed komen hoop ik.


Staat je onderwerp er niet tussen? Start dan je eigen discussie!